SEX SUGAR

Sex: πώς θα τον αποπλανήσεις σύμφωνα με το ζώδιό του;

Δεν εννοούμε απαραίτητα μόνο το πώς θα τον κάνεις δικό σου. Μιλάμε και για το μετά… Γιατί σαφέστατα η πρώτη μάχη πρέπει να κερδηθεί και να τον έχεις αλλά θα πρέπει και να τον κρατήσεις. Το να είσαι το καλύτερο και το πιο συναρπαστικό κορίτσι, είναι βέβαια κάτι. Το sex όμως είναι τα περισσότερα και γι’ αυτό θα σου πούμε τι τον φτιάχνει σύμφωνα με το ζώδιό του… Καλά τα οστρακοειδή και οι σοκολάτες αλλά βάλε και λίγη μαεστρία!

1. Κριός
Ο Κριός δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Η αποπλάνησή του θα πρέπει να γίνει μια κι έξω αλλιώς άστο. Για να τον φτιάξεις πρέπει να θέσεις σε λειτουργία την ευθύτητα, την ειλικρίνεια στο sex και την σαφήνεια. Όχι υπαινιγμούς και όχι γρίφους που θα πρέπει να λύσει. Πες του ξεκάθαρα τι θέλεις να του κάνεις και τι θέλει αν σου κάνει. Με τις λέξεις όπως είναι.

2. Ταύρος
Ο Ταύρος θέλει αισθησιασμό. Κάνε του μασάζ και πρόσφερέ του σαμπάνια. Το ιδανικό του σκηνικό είναι το sex κοντά σε καταρράκτες με τροπικά φρούτα κάπου γύρω και άνθη εξωτικά. Δυσκολάκι αλλά αν τον θέλεις πολύ, ψάξε το!

3. Δίδυμος
Το σημείο G του Διδύμου είναι ο εγκέφαλος. Μια διεγερτική συνομιλία και ο αυθορμητισμός σου, θα τον κάνουν να σε θέλει σαν τρελός. Η πλήξη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου αν έχεις κοντά σου έναν Δίδυμο. Είναι δύσκολα παιδιά αλλά τόσο συναρπαστικά και έξυπνα…

4. Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος και διεισδυτικός. Θέλει sex με την ψυχή σου πέρα από την σωματική επαφή και την απόλαυση. Θέλει αγκαλίτσα και στοργικά φιλιά… Εννοείται πως θέλει να ταξιδεύει στα μάτια σου.

5. Λέων
Είναι κάπως ψώνιο γι’ αυτό και θα πρέπει να του λες πόσο τον θέλεις για τα υπέροχα μάτια του ή για το μυώδες κορμί του. Τα κομπλιμέντα τους ανάβουν όσο τίποτα σ’ αυτή τη ζωή!

6. Παρθένος
Θέλει να κρατάει τα ηνία και να παίρνει εκείνος όλες τις πρωτοβουλίες στο sex. Του αρέσει να μιλάει βρώμικα και το κάνει χωρίς έλεος. Άφησέ τον να αποφασίσει εκείνος τα πάντα γύρω από το sex σας.

7. Ζυγός
Ο Ζυγός έχει ένα κόλλημα με τα παιχνίδια του μυαλού. Τα ψυχολογικά παιχνίδια που μπορείς να παίξεις μαζί του μπορούν να τον τρελάνουν για τα καλά… και να σε θέλει συνέχεια και κολασμένα.

8. Σκορπιός
Είναι εθισμένοι στο sex και ίσως οι πιο σκοτεινοί εκπρόσωποι του ζωδιακού. Χειροπέδες, δεσίματα, δερμάτινα εσώρουχα και μαστίγια τους κάνουν να σε θέλουν δίχως άλλο!

9. Τοξότης
Με τον Τοξότη δεν πρέπει ποτέ να στήσεις ένα σκηνικό για να κάνετε sex. Αν υποψιαστεί για παράδειγμα ότι τον καλείς στο σπίτι για φαγητό με σκοπό να κάνετε sex, θα ξενερώσει. Θέλει απρόβλεπτες καταστάσεις και όχι απαραίτητα στην κρεβατοκάμαρα…

10. Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός. Θέλει σταθερότητα και να γνωριστείτε σε βάθος. Μπορεί να φρικάρεις στην ιδέα ότι θα κάνει πρώτα το ψυχογράφημά σου, αλλά έτσι λειτουργούν οι Αιγόκεροι!

11. Υδροχόος
Out of the box! Οι Υδροχόοι θέλουν να κάνουν sex στο αυτοκίνητο αλλά όχι στο ερημικό parking. Αν καταφέρεις να βρεις τρόπο να κάνεις sex στο αυτοκίνητο και σε δημόσιο χώρο με έναν Υδροχόο, αυτομάτως έχεις γίνει η βασίλισσά του. Είναι για τα δύσκολα!

12. Ιχθύες
Θέλουν τον αισθησιασμό αργά και βασανιστικά. Να δείξεις λίγο πόδι αλλά να μην το παρακάνεις. Θέλουν αυτό το λίγο που θα ενεργοποιήσει τη φαντασία τους.